Connect with us

BiH

Svekar ubio snahu zbog ručka!?

Avatar

Published

onKako saznaju Novosti, Popadić je i ranije znao da pokazuje netrpeljivost prema snahi, što je u nedjelju uveče kulminiralo. Bili su sami u kući kada je došlo do svađe tokom koje je Neđeljko uzeo pištolj i na hodniku kuće ispalio tri hica u snahu.
– Nakon ubistva Neđeljko je sam došao da se prijavi u PS Srbac, a sa sobom je donio i pištolj iz kojeg je pucao. Dežurnom policajcu je rekao da je pucao u snahu, i da ne zna da li je još živa, iako joj je u grudi ispalio tri metka – pojašnjava izvor blizak istrazi.
Od porodice se saznaje da je neposredno prije zločina Ilijana telefonom pričala sa svojim suprugom Dragom, koji živi i radi u Njemačkoj. Vidjevši da nešto nije u redu i da mu se supruga svađa sa ocem, on je pozvao kćerku da ode do kuće da vidi šta se dešava.
– Kćerki je rekao da su se njena majka i djed posvađali i da ju je on navodno udario. Kćerka je bila u gradu i odmah je krenula kući. Kada je stigla, zatekla je šokantan prizor – ubijenu majku kako leži na podu u hodniku kuće. Tek kasnije su stigli policija i Hitna pomoć – priča dobro upućeni izvor.

Zločin se dogodio 31. marta u porodičnoj kući Popadića u selu Sitneši kod Srpca. Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je došlo do žestoke svađe između snahe i svekra, koji je potom uzeo pištolj i u hodniku kuće pucao u Ilijanu. Nakon zločina, Neđeljko se sam prijavio policiji i predao pištolj iz kojeg je pucao.
Odmah je uhapšen, a u utorak je saslušan u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci, koje je zatražilo da mu se odredi jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je počinio ubistvo.
On navodi da je Neđeljko godinama radio u Njemačkoj, te da je povremeno dolazio u Sitneše, u kuću u kojoj je Ilijana živjela sa svojom kćerkom i maloljetnim sinom.
– Prije nekoliko dana se vratio iz Njemačke, ali niko nije mogao da pretpostavi da će napraviti takav zločin. Bilo je svađa i ranije, jer je Neđeljko bio čudan čovjek koji je prema Ilijani bio ili izrazito dobar ili grub – pojašnjava ovaj sagovornik.

– Pritvor je zatražen zbog opasnosti od bjekstva osumnjičenog, zbog same težine krivičnog djela, kao i zato što bi njegovo puštanje na slobodu rezultiralo uznemirenjem javnosti – rekla je portparol OJT Banjaluka Maja Đaković Vidović.
Neđeljko Popadić tokom saslušanja u policiji priznao je ubistvo snahe, tvrdeći da je s njom godinama imao problema.
Kako se saznaje, istražiocima je ispričao da mu je smetalo to što se snaja “slobodnije ponaša”, izlazi sa prijateljicama, a da on kod kuće nema ručka, ni vode. Ispričao je i da je tokom svađe ona počela da ga gura i istjeruje iz kuće i tada je na nju pucao.
Tvrdio je da je pištolj imao kod sebe, jer je “imao namjeru da ga skloni”.
 
Objava Svekar ubio snahu zbog ručka!? pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement