1.1 C
Jajce
Utorak, 19 listopada, 2021
Klik Jajce
BiH Jajce Online

Tanja Savić progovorila o vezi sa Draškom Stanivukovićem

Pjevačica Tanja Savić oglasila se nakon navoda da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banje Luke, Draškom Stanivukovićem.

– Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smiješno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije – počela je Tanja.

– Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono… Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara. Pogotovo zbog nje – nastavila je ona i dodala:

– Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna, “sjaši Kurta, uzjaše Murta”, je l? Znači to je njen moto u životu! To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto – poručila je Savić, prenosi Blic.

Podsjećanja radi, sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa “izvijesnim, mladim političarem iz BiH, a nije riječ o Miloradu Dodiku”.

– Sve se to navodno desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Ljetnju avanturu – objasnila je Jovana.

 

 

(avaz)

The post Tanja Savić progovorila o vezi sa Draškom Stanivukovićem appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Članak o Juri Iviću, čovjeku koji je pomagao ljudima

Jajce Online

Situacija sa povredama na Koševu: Trojica van trenažnog procesa, Oremu…

Jajce Online

Prihvaćena inicijativa Vlade RS o izmjeni Zakona o akcizama BiH

Jajce Online