8.9 C
Jajce
Subota, 25 ožujka, 2023
Hrvatska Showbiz Svijet

Treća sezona Netflixove hit serije se snima u Hrvatskoj

Snimanje treće sezone serije “Witcher”, nakon Slovenije, nastavljeno je na Krku u uvali Zala, u blizini Stare Baške. Na lokaciji su već postavljene kulise.

Snimanje nove sezone počelo je početkom ožujka u talijanskoj provinciji Bolzano, u Južnom Tirolu pa se nastavilo u Sloveniji, a sad je ekipa stigla u Hrvatsku.

Osim toga, glumica Freja Alan viđena je kako napušta hotel u Rijeci i odlazi na set, pišu hrvatski mediji.

“Za Hrvatskom kao filmskom lokacijom vlada velik interes”, rekla je Tanja Ladović Blažević, vođa programa za podsticanje ulaganja u audio-vizualnu produkciju u Hrvatskoj i dodala:

“Očekujemo jako puno snimanja ove godine, ali ne mogu da govorim o naslovima. Mogu reći da smo prošle godine imali preko 200 milijuna kuna potrošnje stranih produkcija, a ove godine već sad očekujemo oko 300 milijuna. Najave su izvrsne, mi odlično kotiramo kao lokacija”.

Povezane vijesti

Otkrivaju se nove rupe u biografiji moćne supruge Bakira Izetbegovića: ’Sultanija Sebija’ nema dokaza o završenom studiju u Zagrebu; Hoće li ostati bez diplome?

Glavni Urednik

Čović čestitao Vučiću i Orbanu

Glavni Urednik

Američki odvjetnik Mišetić: Laž je i ne postoji ni jedna presuda da je Hrvatska agresor u BiH, čak šta više iz BiH je napadana Hrvatska

Glavni Urednik