4.1 C
Jajce
Utorak, 19 listopada, 2021
Klik Jajce
BiH Jajce Online

Trener Kenan Čejvan uspješno apsolvirao studij na Fakultetu za tehničke studije

Kenan Čejvan, trener predpionirske selekcije našeg kluba, danas je diplomirao na Fakultetu za tehničke studije Univerziteta u Travniku. Naš trener uspješno je apsolvirao tri godine studija na smjeru Grafičko inženjerstvo i dizajn.

‘Zaista sam presretan i zahvalan na ostvarenom uspjehu. Ovom prilikom bih da se zahvalim Upravi košarkaškog kluba na čelu sa dr. Denis Zjajo , menadžmentu Fakulteta za tehničke studije te mojoj porodici, koji su mi bili najveća podrška. Tri divne godine su iza mene, mnošto novog iskustva i stečenog znanja te vjerujem kako je ovo samo jedan u nizu od uspjeha, istakao je trener Čejvan.

Trener Čejvan u košarkaški klub ‘Vodopad’ prvenstveno je došao kao igrač a nakon toga svoj boravak u klubu nastavio kao mladi trener škole košarke, a već dvije sezone uspješno vodi selekciju predpionira. Mi mu čestitamo na postignutom uspjehu; sigurni smo da ga u budućnosti očekuje još mnogo uspjeha i želimo mu mnogo sreće, kako u klupskoj tako i životnoj karijeri.

(kkvodopad)

KK Vodopad

The post Trener Kenan Čejvan uspješno apsolvirao studij na Fakultetu za tehničke studije appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Osam godina od sjajnog derbija: Majstorije Beloševića i Husejinovića, blistao Selimović

Jajce Online

Brojne istrage tapkaju u mjestu: Ko ih je ubio

Jajce Online

Hrana će biti skuplja za čak 10 posto?

Jajce Online