20.9 C
Jajce
Srijeda, 7 lipnja, 2023
Sport

Tučnjava košarkaša na terenu: Džanan Musa i Dante Exum najgore prošli

Utakmica četvrtfinala Eurolige između Real Madrida i Partizana završena je nakon što je na parketu došlo do velike tučnjave.

Rezultat je na kraju glasio 95:80 za Partizan, ali utakmica nije odigrana do isteka vremena. Pri ovom vodstvu, na 1:40 do kraja utakmice, došlo je do opće tučnjave između igrača oba tima.

Sve je počeo od nesportskog prekršaja Sergia Llulla, iskusnog beka Real Madrida, na Kevinu Punteru iz Partizana. Iako je Llull odmah priznao osobnu pogrešku, Punter je reagirao tako što mu se unio u lice, prenosi Radiosarajevo.

Nakon toga, Guerschon Yabusele ulazi u situaciju, zajedno s ostatkom igrača s parketa. Nastaje kaos na terenu, ali može se vidjeti kako francuski igrač hrvačkim zahvatom uzima beka Partizana Dantea Exuma, te ga baca na pod. Exum je utakmicu napustio na štakama, vidno ozlijeđen.

Dok se to sve događa, reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa, kao i dobar dio ostalih igrača na parketu, pokušava razdvojiti igrače i smiriti situaciju, koja je već izvan kontrole.

Zbog toga, Musa prvo dobiva jak udarac u lice od originalnog aktera ‘borbe’ Puntera, a onda ga ‘u prolazu’ hrvačkim zahvatom, malo blažim od Yabuseleovog, na parket baca centar srbijanskog kluba Mathias Lessort.

 

 

Uz sve što se događa na terenu, na parket su ušli i igrači s klupe, te čak i nekoliko gledatelja. Kada se sve smirilo, sudski tim je dugo vijećao što se može uraditi. Na kraju je odluka pala da se utakmica ne može završiti. Svi igrači koji su ušli na parket, a da u tom trenutku nisu bili u igri, moraju biti isključeni.

 

 

S druge strane, od igrača koji su već bili na parketu, nekoliko njih je zaslužilo isključenje, tako da niti jedan tim nije imao minimum dva aktivna igrača kako bi se utakmica završila na terenu.

Zanimljivi je kako jedan igrač nije ušao na parket ni u jednom trenutku tučnjave. Radi se o kapatanu Real Madrida Rudyju Fernandezu, koji je uspio ostati miran i staložen, te je nakon utakmice dao ispriku za situaciju u ime svog tima.

Povezane vijesti

Olimpik u prošloj sezoni koristio više od 40 nogometaša, Velež i Tuzla City manje od 30

Jajce Online

Ako Banjalučani prođu Cluj, čeka ih lakši posao: Borac saznao nove moguće rivale

Jajce Online

Čudno opravdanje Griezmanna: Nismo navikli pred navijačima, nije bilo sloge među nama

Jajce Online