Connect with us

BiH

U BiH stigli talijanski liječnici, pomoći će u sprečavanju širenja koronavirusa

Avatar

Published

on

dnevnik.ba

Veleposlanik Republike Italije u BiH Nicola Minasi i ministrica civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ankica Gudeljević danas su na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu dočekali dva talijanska vojna liječnika koji su tijekom najtežih dana za Italiju nadljudskim naporima pomagali oboljelim žiteljima te zemlje.

U danima koji slijede ovi liječnici će biti na raspolaganju zdravstvenim institucijama u cijeloj Bosni i Hercegovini kako bi im pomogli u prevenciji i sprečavanju širenja korona virusa, podjednako koliko i liječenju oboljelih, priopćeno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

Do kraja ovog mjeseca će Ministarstvo civilnih poslova BiH s liječnicima iz Italije organizirati i video konferenciju sa medicinskim djelatnicima iz BiH kako bi im bio olakšan dalji rad u borbi protiv korona virusa.

Današnji doček talijanskih liječnika je samo nastavak izuzetno uspješne suradnje Veleposlanstva Italije u BiH i Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine, navodi se u priopćenju.

(Srednjabosna.com)

Objava U BiH stigli talijanski liječnici, pomoći će u sprečavanju širenja koronavirusa pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement