33.5 C
Jajce
Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022
BiH

U Njemačkoj nestao Grgić, porijeklom iz BiH

U slučaju da ga sretnete, molim vas, recite mu da se hitno javi bratu. Ako vam nije teško, ponudite mu vaš telefon za poziv, samo za taj jedan poziv, kazao je brat nestalog mladića

Perica Grgić, mladić porijeklom iz Bosne i Hercegovine (Odžak), nestao je u Rath-Düsseldorfu, kada je posljednji put i viđen.

Nestanak Perice Grgića njemačkoj policiji prijavio je njegov brat, Juro Grgić.

Juro je zamolio sve osobe, koje eventualno sretnu Pericu, da mu pomognu na neki način. Kako kaže njegov brat, neka mu kažu da se hitno javi bratu ili neka mu ponude telefon da obavi samo jedan poziv.

– U slučaju da ga sretnete, molim vas, recite mu da se hitno javi bratu. Ako vam nije teško, ponudite mu vaš telefon za poziv, samo za taj jedan poziv. Ne znam da li ima dovoljno novca. Pojavila se informacija da je tražio nešto novca kad su ga zadnji put vidjeli, ali naravno da nije provjerena informacija, napisao je Juro Grgić u svojoj poruci, pišu njemački mediji.

image

Pericina porodica također je zamolila zdravstvene radnike u ovoj zemlji, koji pričaju na našem jeziku, da obrate pažnju da li će se primati neki pacijenti koji nemaju zdravstvenog osiguranja.

Pored zdravstvenih radnika, porodica je za pomoć molila i vozače u njemačkom javnom prevozu da obrate pažnju na Pericinu sliku i ako ga vide da o tome obavijeste nadležne ili pošalju MSN poruku Nadi Schori-Tolić ili Katarini Čamber.

 

 

(oslobodjenje.ba)

The post U Njemačkoj nestao Grgić, porijeklom iz BiH appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Majka Rijalde: Dijete mi je namamljeno, ne zna se prava istina

Jajce Online

Poziv poreznim obveznicima da izmire svoje obaveze

Jajce Online

Pucnjava u Kozarskoj Dubici, pronađena dva tijela

Jajce Online