Connect with us

Jajce

U ponedjeljak otvaranje Doma dragovoljaca i veterana HVO Jajce

Avatar

Published

on

Pridružite se svečanom otvorenju Doma dragovoljaca i veterana HVO Jajce na Ćaninom polju kod Spomen-obilježja poginulim pripadnicima HVO, u ponedjeljak 5. kolovoza s početkom u 17 sati, piše portal Volim Jajce.

Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, koje slavimo 5. kolovoza, jedan je od najznačajnijih datuma u hrvatskoj povijesti. U VRO Oluja oslobođeni su okupirani dijelovi Hrvatske i uništena srpska okupatorska vojska.

Time su stvoreni i preduvjeti za oslobođenje kraljevskog grada Jajca. Hrvatski narod nikada ne smije zaboraviti te trenutke ponosa i slave. Ne smije zaboraviti ni svoje kćeri i sinove koji su dali svoje živote za slobodu. Budimo složni, hrabri i ponosni kao što smo bili te davne 1995. Pokažimo našim poginulim vitezovima da njihova žrtva nije bila uzaludna.

Ne dopustimo bilo kome da nas dijeli, jer oni to čine iz zlobe i zavisti. Žele nam oduzeti povijest, onu dalju i bližu, a mi to ne smijemo dopustiti zbog života naših predaka, naših očeva i prijatelja, utkanih u tu povijest.

Njegujmo zajedništvo i ničeg se ne trebamo bojati. Dragi hrvatski branitelji, pripadnici pobjedničkog HVO-a, drage Hrvatice i Hrvati, s radošću Vas pozivamo da zajedno proslavimo Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja, poručuju iz Udruge dragovoljaca i veterana HVO Jajce.

 

 

 

(volim jajce)Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement