Connect with us

Jajce Online

U subotu humanitarni dan na Grbavici: “Jedan navijač, jedna igračka”

Avatar

Published

on

Željezničar u subotu dočekuje ekipu Mladosti, a klub s Grbavice je pokrenuo humanitarnu akciju “Jedan navijač, jedna igračka”.

Željezničar u subotu dočekuje ekipu Mladosti, a klub s Grbavice je pokrenuo humanitarnu akciju “Jedan navijač, jedna igračka”.

Na ulazima će biti postavljene kutije u koje će svi posjetioci stadiona moći ubaciti nove ili korištene igračke, a potom će igračke biti proslijeđene Zavodu Mjedenica i Domu Bjelave.

FK Željezničar je pozvao sve navijače i simpatizere da se odazovu akciji i još jednom pokažu svoju brojnost i humanost.

“Akcija “Jedan navijač, jedna igračka” podrazumijeva doniranje igračaka koje će obradovati djecu Zavoda Mjedenica i Doma Bjelave. Kutije u koje možete ubaciti igračke bit će postavljane na svim otvorenim ulazima na stadion”, saopšteno je iz Zvorničke 27.

Također, FK Željezničar će putem najavnih plakata i LED banera, te putem svojih društvenih kanala pozvati navijače da pozivom na humanitarni broj 17010 doniraju 2 KM za rad Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka i rad Roditeljske kuće.

Utakmica između Željezničara i Mladosti igra se u subotu sa počekom od 18 sati na stadionu Grbavica.

Cijene ulaznica su uobičajene, a ulaz za djecu do 15 godina je besplatan. Klub će u narednim danima pozvati nekoliko škola fudbala na subotnji susret.

ZELJO – MLADOST

TABELA

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava U subotu humanitarni dan na Grbavici: “Jedan navijač, jedna igračka” pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement