Connect with us

BiH

Učenici iz Ključa posjetili Sarajevo, nepoznati donator uplatio 5…

Jajce Press

Published

on


Početkom ove sedmice učenici Osnovne škole “Sanica” kod Ključa realizirali su edukativni izlet  u Sarajevo koji predstavlja nagradu za sve učenike škole povodom desete godišnjice postojanja ove škole.

Sve troškove ekskurzije, dakle, prijevoza, ulaznica i džeparca za učenike snosio je anonimni donator koji je s iznosom od 5.000 KM platio prijevoz za sve učenike.

On je uplatio dva autobusa I jednim minibusom, ulaznice za Zemaljski muzej, vožnju tramvajem do Vijećnice, ulaznice za posjetu Vijećnice, te vožnju Trebevićkom žičarom.

Tokom posjete, učenici su također imali mogućnost da posjete Parlament Bosne I Hercegovine, te kulturno-historijske ljepote na Baščaršiji.

“Na ovaj način, uz velikodušnu pomoć nepoznatog donatora, naši učenici su imali mogućnost steći nova znanja, iskustva te će im ova ekskurzija sigurno ostati u lijepom sjećanju. U ime svih učenika, u ime ustanove te u svoje lično ime, od srca se zahvaljujem donatoru na prilici da svi naši učenici taj dan dožive nezaboravno  iskustvo”, na Facebooku napisala je direktorica ove škole Azra Sulić.

Radiosarajevo.ba

Feed: Senzor24.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement