Klik Jajce
BiH Jajce Online

Uhapšen zbog krađe 40.000 KM iz auta, bježeći pregazio stopalo čovjeku

J.A. iz Bijeljine uhapšen je zbog sumnje da je ukrao 40.000 KM iz putničkog automobila folksvagen kedi u Modriči.

Iz Policijske uprave Doboj navode da je krađa izvršena u utorak, 3. avgusta, a da je J.A. uhapšen istog dana u poslijepodnevnim časovima u Ugljeviku.

Osumnjičeni je nakon izvršenja krivičnog djela prilikom bijega putničkim automobilom audi prešao preko stopala R.V. iz Modriče, prilikom čega mu je nanijelo tjelesne povrede, čime je počinilo i krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Za navedeno lice postoji i osnov sumnje da je tokom noći između 25. i 26. jula u modričkom mjestu Skugrić iz mercedesa ukralo torbicu u kojoj su se nalazila lična dokumenta i bankovne kartice, nakon čega je zloupotrijebilo bankovnu karticu i na bankomatu u Modriči podiglo novac sa računa oštećenog u iznosu od 2.500 KM.

Iz dobojske Policijske uprave navode da je dosadašnjom istragom utvrđeno da je navedno lice izvršilo krivična djela teške krađe i krađe u saradnji sa još dva lica za kojima se traga.

“Lice J.A. je juče uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima teška krađa, krađa i izazivanje opšte opasnosti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj”, navodi se u saopštenju.

 

(nezavisne)

The post Uhapšen zbog krađe 40.000 KM iz auta, bježeći pregazio stopalo čovjeku appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

KCUS: Od 60 testiranih uzoraka na koronavirus su pozitivna tri iz Bihaća i Cazina

Jajce Online

Borenović odgovorio Dodiku: Da li ćeš nakon izjave protiv EU vratiti 250 miliona KM MMF-u?

Jajce Online

BiH na drugom mjestu po brojnosti zahtjeva za priznavanje diploma u Nj…

Jajce Online