Connect with us

BiH

Uručene zahvalnice udruge “Vitezovi kraljevskog grada Jajca” ministrim…

Avatar

Published

on

Izaslanstvo općine Jajce posjetilo je danas Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta te Ministarstvo financija Kantona Središnja Bosna, gdje su razgovarali o projektima koji se trebaju realizirati na području Jajca. U izaslanstvu su bili: predsjedatelj OV Jajce gosp. Ivo Šimunović, zamjenica predsjedatelja OV Dragica Lukić, direktor JU “Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca” Anto Brtan, te predsjednik udruge “Vitezovi kraljevskog grada Jajca”, Anđelko Barić.

U razgovoru s ministrom Bojanom Domićem naglašen je problem prijevoza školske djece na području općine Jajce (sela Vrbica i Biokovine). Ministar je kazao da je već pokrenuo inicijativu za rješavanje ovih problema. Osim toga, razgovaralo se o implementaciji projekata koje ovo ministarstvo potpomaže, a poseban naglasak bio je na nastavku izgradnje sportske dvorane u školi “13 rujan”.

Razgovori s ministricom financija, gđom. Mirjanom Plavčić također su se odnosili na projekte u Jajcu, ali i na aktualnu političku situaciju u Jajcu.

Dogovoren je skori posjet ministara u Vladi KSB našoj općini.

Ova prigoda je iskorištena kako bi se ministru Domiću i ministrici Plavčić uručile zahvalnice za nesebičnu pomoć u opremanju udruge “Vitezovi kraljevskog grada Jajca”. Zahvalnice je uručio predsjednik Udruge, gosp. Anđelko Barić.

Volimjajce.com

 Feed: VolimJajce.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement