Connect with us

Jajce

Uskrsna čestitka predsjedatelja OV Jajce Ive Šimunovića

Avatar

Published

on

Pred nama je najveći kršćanski blagdan, koji zbog pojave koronavirusa ove godine svi Katolici dočekuju u teškim i neizvjesnim trenutcima. Predsjedatelj Općinskog vijeća Jajce, Ivo Šimunović u povodu blagdana Uskrsa uputio je čestitku u kojoj stoji:

Poštovani sugrađani katoličke vjeroispovjesti,

idemo u susret najvećem kršćanskom blagdanu Uskrsu, mnogi od nas razdvojeni od svojih najmilijih te suočeni s mnogim novim i nepoznatim izazovima, ali s velikom vjerom i nadom u srcu da ćemo prebroditi i ove nevolje i iz njih izići s još jačom vjerom. Blagdan Uskrsa nas uči da je život pobjedio smrt i da je dobro pobjedilo zlo. Žrtvom Isusa Krista ponovo su nam otvorena vrata vječnoga života s Bogom.

Dragi Jajčani diljem svijeta, znam da ste u velikom broju planirali doći u Jajce i posjetiti svoje najmilije kao i prošlih godina, ali su Vas nove okolnosti spriječile u tome. Blagdan Uskrsa podsjeća nas i na žrtvu Isusa Krista, a ovo kroz što svi prolazimo trebamo gledati kao na našu malu žrtvu.

Žao nam je što ne možete doći u Jajce, ali mi smo u mislima s Vama kao što ste i vi u mislima sa svojim narodom u Jajcu.

Molite u svojim domovima gdje god da jeste za dobro zdravlje sebe i svoje obitelji i cijelog našeg naroda. Vjerujmo da će Bog uslišiti naše molitve i da će ova pandemija kratko trajati, te da ćete već za sljedeći blagdan moći doći u Jajce.

Dragi Jajčani, blagdan Uskrsa nam pruža mogućnost novog početka kako bismo zauvjek okrenuli leđa svađama, sukobima i svemu što nas je dovodilo u kušnju. S Kristom možemo započeti novi život ispunjen vjerom i nadom.

Budimo sretni i radosni! Učinimo sve kako bi ta uskrsna sreća i radost živjela u nama. U duhu te radosti, svima vam želim sretan i blagoslovljen Uskrs!

 

 

PREDSJEDATELJ

Ivo Šimunović

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement