Klik Jajce
BiH Jajce Online

Užas na otoku Krku: U luksuznoj vili pronađeno beživotno tijelo žene, zadavio ju je partner? Susjedi: ‘Svađali su se cijelu noć…‘

Strašan se zločin dogodio u gradu Krku, iako se za sad još uvijek ne zna kad točno, izvijestio je u utorak navečer Novi list. Jedna je ženska osoba, navodno strana državljanka, pronađena tijekom večeri mrtva u stanu višestambene kuće u krčkoj ulici Mali Kartec.

Iako je u trenutku kada je reporter Novog lista obišao mjesto zločina još uvijek trajao očevid te za javnost još uvijek nije bilo mnogo raspoloživih službenih informacija, u razgovoru s upućenima u događanja – mahom susjedima, reporter je doznao da je prema svemu sudeći život ondje izgubila srednjovječna žena, navodno Ruskinja nastanjena u Njemačkoj, sestra vlasnice stana u kojemu je tijelo nesretnice u utorak navečer pronađeno.

Ono što je, kako se čini, upalilo alarm kod susjeda bile su upravo potpuno spuštene rolete stana u kojem je pronađeno beživotno tijelo navodno zadavljene nesretnice, saznanje da nesretnu ženu nitko nije vidio nekoliko dana, ali i informacija da je tijekom vikenda ondje bilo vike.

Kako Novi list doznaje od Krčana koji su, ni sami ne sluteći, vjerojatno posredno svjedočili ubojstvu u stanu u zgradi u kojoj je spomenuti par već neko vrijeme boravio, tijekom noći sa subote na nedjelju odande se dulje vremena čula glasna svađa, susjedi kažu i “lom” koji je naprasno prekinut negdje oko jedan sat iza ponoći.

Već idućeg dana, suprug nesretne žene viđen je kako oko svog bijelog volva njemačkih registarskih pločica, i noćas još uvijek parkiranog na cesti pred prostranim dvorištem luksuzne zgrade opremljene bazenom, rastrojeno hoda te sa sebe skida i na tlo odbacuje odjeću. Odmah je alarmirana policija i hitna pomoć, službe koje su se na spomenutoj krčkoj adresi pojavile nešto iza 19 sati.

Ono što se iz svega zasad može zaključiti je da je, kako se čini, spomenuti “ruski Nijemac” puna tri dana bio u stanu sa svojom mrtvom partnericom, navodi Novilist

Izvor: haber.ba

The post Užas na otoku Krku: U luksuznoj vili pronađeno beživotno tijelo žene, zadavio ju je partner? Susjedi: ‘Svađali su se cijelu noć…‘ appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Bijača: Usred zime ulovili poskoka. I to na -6 stupnjeva

Jajce Online

Koeman pohvalio Pjanićev stav i poručio: Bilo bi nepoštovanje da sam ga izostavio iz sastava

Jajce Online

Sanela Dženkins kandidirat će se za predsjednicu BiH

Jajce Online