Connect with us

BiH

Vaspitačica i servirka se potukle zbog popare?

Avatar

Published

onSkandaloznu tuču vaspitačice Natali Ninković i servirke Anđele Šarenac trebinjskog vrtića “Naša radost”, Odjeljenje Police, koja je izbila u petak prijepodne, izazvala je navodno popara koja je pripremljena djeci za jutarnji obrok.
Iako se niko od osoblja vrtića ne želi oglasiti o ovom događaju, a na telefonske pozive nam se nije javljao ni novi upravnik vrtića Aleksandar Vukanović, pojedini roditelji su se već počeli obraćati trebinjskim odbornicima tražeći da se na zasjedanju, koje će se održati prekosutra, pokrene ovo pitanje ili će oni mijenjati vaspitnu ustanovu.
Vukanović je, međutim, agencijama potvrdio da će danas obje radnice biti saslušane pred komisijom i da će, ako se utvrde elementi odgovornosti, protiv njih biti pokrenut disciplinski postupak, javljaju Nezavisne.
Dokumentacija Službe hitne medicinske pomoći daje šturu informaciju da su i jedna i druga pacijentkinja zatražile medicinsku pomoć, te da su im ustanovljene lakše povrede, odnosno oguljotine na obrazima i vratu nanesene zubima i noktima.

Ova dokumentacija i medicinsko svjedočenje će, između ostalog, biti dokazi na čijem prikupljanju policija još radi, a o svemu je obaviješten i okružni javni tužilac u Trebinju, pa se danas (ponedjeljak) očekuje kako će se odrediti službenici Policijske uprave Trebinje.
Zasad je policija još neodređena i, kako je potvrđeno, ne mogu se odrediti da li ima elemenata prekršajne ili možda i krivične odgovornosti… Natali Ninković je ovom tužilaštvu poznata iz još jedne afere od prije četiri godine, kada je kao dotadašnja direktorica ovog vrtića bila optužena za krađu laptopa, a ostaće zapamćeno i njeno neprimjereno obraćanje tadašnjoj odborničkoj većini u Gradskoj skupštini.
 
 
(nezavisne)
Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement