Connect with us

BiH

Vijećnica i Stari most večeras “obojeni” u zlatno: Podrška djeci obolj…

Avatar

Published

on

Vijećnica i Stari most večeras “obojeni” u zlatno: Podrška djeci obolj...

Kao što je i najavljeno, u znak podrške djeci oboljeloj od raka, Stari most u Mostaru i Vijećnica u Sarajevu večeras su “obojeni” u zlatno.

Kao što je i najavljeno, u znak podrške djeci oboljeloj od raka, Stari most u Mostaru i Vijećnica u Sarajevu večeras su “obojeni” u zlatno.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tako građani Mostara i Sarajeva ove važne historijske objekte večeras mogu vidjeti u zlatnim bojama, a sve u okviru kampanje “Život poslije raka… Borba se nastavlja”, koja je danas započela u glavnom gradu naše zemlje.

Kampanja je počela performansom sa djecom i mladima koji su liječeni. Iz Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka” koji i ove godine obilježavaju Zlatni septembar, mjesec podizanja svijesti o dječijem raku, kazali su da su veoma ponosni zbog činjenice da su Stari most i Vijećnica večeras “obojeni” u zlatno, s ciljem da se glas djece, oboljele od raka i njihovih porodica, što dalje čuje.

Večerašnjim znakom podrške u tome će sigurno i uspjeti.

Klix.ba

Objava Vijećnica i Stari most večeras “obojeni” u zlatno: Podrška djeci oboljeloj od raka pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement