Connect with us

Jajce Online

Više od 150 domaćih i stranih izlagača na Sajmu turizma u Banjoj Luci

Avatar

Published

onMeđunarodni sajam turizma, na kojem se očekuje više od 150 domaćih i inostranih izlagača, bit će održan od 18. do 20. aprila u Banjoj Luci.
Na ovoj manifestaciji najavljeni su turistički radnici i turoperatori iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Turske, Mađarske i drugih zemalja.
Organizator sajma je „RS Consulting and Trade“ d.o.o. Banja Luka, a naglašavaju da turizam kao grana privrede postaje važan temelj izgradnje novih vrijednosti i odnosa među ljudima.
Turističkim radnicima i turoperatorima potreban je, dodaju, sajam, kao mjesto okupljanja, razmjene informacija i ponuda, te prezentacije turističkih potencijala i proizvoda. Suorganizator Sajma turizma je Grad Banja Luka, a zemlja partner je Republika Srbija.
Za vrijeme trajanje ove manifestacije, bit će održana i Konferencija turizma, na kojoj će biti riječi o destinacijskom i receptivnom turizmu.
 
 
(Fokus.ba)
Objava Više od 150 domaćih i stranih izlagača na Sajmu turizma u Banjoj Luci pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement