9.7 C
Jajce
Petak, 1 ožujka, 2024
BiH

Višković-Košarac: Potrebna dobra regulativa iz oblasti kvaliteta tečnih naftnih goriva

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac razgovarali su danas u Istočnom Sarajevu o pitanjima u vezi sa izradom nacrta odluke o kvalitetu tečnih naftnih goriva.

Višković i Košarac su se saglasili da je, u skladu sa ustavnim nadležnostima, potrebno intenzivirati rad na usaglašavanju predmetne odluke, s ciljem donošenja što kvalitetnije zakonske regulative iz oblasti kvaliteta tečnih naftnih goriva i funkcionisanja naftnog tržišta u Republici Srpskoj i BiH.

Dogovoreno je i da se u narednom periodu intenzivira saradnja Ministarstva energetike i rudarstva Republike Srpske i Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara o svim pitanjima u vezi sa resornom nadležnošću.

Sastanku, koji je održan u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, prisustvovao je i ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić sa saradnicima, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.

BHRT

The post Višković-Košarac: Potrebna dobra regulativa iz oblasti kvaliteta tečnih naftnih goriva appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Advertisement

Povezane vijesti

Đoković vadi krompir, nosi debla, kupa se u potoku

Jajce Online

U sedam opština i dva grada prosječna primanja veća od 1.000 KM

Jajce Online

Brazil: U policijskoj akciji protiv dilera poginulo 25 osoba

Jajce Online