Connect with us

Jajce

Vitezovi kraljevskog grada Jajca glume u spotu

Avatar

Published

on

Crvena jabuka je u Travniku je krajem kolovoza/avgusta snimila spot za pjesmu “Tvrđava”, po kojoj će se zvati i novi album sarajevske grupe koji bi se trebao naći uskoro pred publikom.

U spotu se pojavljuje i glumački bard Josip Pejaković, a režiju potpisuje Dalibor Mrdić.

Producent predstojećeg albuma Jabuke je Mirko Šenkovski Geronimo, koji je na njemu i većinski autor.

-Premijera spota za naslovnu pjesmu novog albuma Crvene Jabuke”Tvrđava” koji izlazi polovinom 10-tog mjeseca u izdanju Croatia Records-a. Mi smo dali sve od sebe i napravili album sa 15 pjesama. Vi ćete dragi ljudi odlučiti da li za njih ima mjesta u vašim nježnim srdašcima i velikim dušama. U Tvrđavi je kao što već mnogi znate gost legendarni Josip Pejaković koji je dao posebnu emociju i težinu ovoj lijepoj poruci koju šaljemo svima
Jedna fotka čisto da zagolicamo vašu radoznalost i maštu, poručio je Geronimo.

 

U ovom spotu statirali su i vitezovi kraljevskog grada Jajca. To je bila je prilika da Udruga vitezova kraljevskog grada Jajca promovira svoje djelovanje, ali i kraljevski grad Jajce s obzirom na to da će se ovaj spot godinama emitirati na najgledanijim TV kućama u regiji.

Jajački vitezovi su prvi put na snimanju nastupili i s novom opremom, mačevima i štitovima, koji su kupljeni u Češkoj Republici sredstvima iz donacije Središnjeg državnog ureda za pomoć Hrvatima izvan BiH.

 

 

(Jajce Online)

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement