Connect with us

BiH

Vlasnik lanca pekara “Manja” uzburkao javnost u BiH, a evo kako je on …

Avatar

Published

onPravu buru negodovanja kupaca izazvale su stavovi Saše Trivića, vlasnika “Krajina klasa”, te lanca pekara “Manja”.
Na društvenim mrežama isplivali su njegovi komentari u vezi osuđenog ratnog zločinca Radovana Karadžića, ali i Ratka Mladića.
Podsjećamo, proizvode lanca pekara “Manja” svakodnevno kupuju građani Sarajeva, a najpopularniju društvenu mrežu Facebook preplavili su pozivi nezadovoljnih Sarajlija na bojkot njegovih pekara.
Pojedinci su čak i javno pitali Trivića kako može podržavati ratne zločince i istovremeno uzimati novac građanima Sarajeva.
Trivić je na Twitteru podijelio fotografiju Ratka Mladića uz opis “Jedan jedini”, a “najavio” je i prelazak iz komunista u četnike zbog kako je naveo “sarajevskih Srebrenica”.
Kontaktirali smo i Sašu Trivića, koji je za Avaz.ba kratko kazao da se radi o stvarima koje su izvučene iz konteksta.
– Tamo su neki ljudi izvukli screenshotove koji su izvučeni iz konteksta i od toga napravili kampanju. U principu napad je uperen na firmu i zbog toga ne bih otvarao daljnje teme oko toga – kazao nam je Trivić.
Podsjećamo, Žalbeno vijeće Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove izreklo je jučer vođi bosanskih Srba za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini i ratnom zločincu Radovanu Karadžiću doživotnu kaznu zatvora.
Žalbeno vijeće proglasilo je Radovana Karadžića krivim za genocid u Srebrenici.
 
 
(avaz)
Objava Vlasnik lanca pekara “Manja” uzburkao javnost u BiH, a evo kako je on sve to prokomentirao pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement