Connect with us

Jajce Online

‘Vodopad’ spreman da ‘preplavi’ Mađarsku – putovanje kao kruna odlične…

Avatar

Published

on

Kao i protekle dvije godine, kolektiv KK “Vodopad” Jajce je spreman za već sada tradicionalno putovanje u bratimljeni grad Szekszard u Mađarskoj.

Putovanje će biti organizirano 24. juna u ranim jutarnjim satima, direktor kluba Denis Zjajo, te treneri Edis Redžić i Kenan Čejvan, zajedno će sa svojim igračima krenuti put Szekszarda, gdje će boraviti do 29.06.2019. godine.

U sklopu samog putovanja, osim odmora, odlazaka na bazene, posjete raznim mjestima, te ove godine i posjeti jednom od najljepših europskih gradova i glavnom gradu Mađarske, Budimpešti, planirano je odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica protiv tamošnjih ekipa, koje će sigurno biti dobar test za naše košarkaše.

Posljednjeg dana našeg boravka u Mađarskoj, petak navečer, je zakazana večera za tim i delegaciju, u jednom od najboljih restorana, kada su naši momci imali samo riječi hvale za ovaj događaj.

-Putovanje u grad Szekszard kod naših košarkaških prijatelja predstavlja već sada tradicionalno putovanje te nastavak saradnje dva kluba. Za djecu je ovo, kao i prethodnih godina, jedno divno iskustvo. Ove godine putujemo s generacijama U14 i U12.

Radujemo se putovanju, svakako.  Ambicije kluba su oduvijek bile da djeca pored osnovnih treninga imaju optimalan fond utakmica a ovo je samo jedan od primjera gdje ćemo pored obilaska gradova i posjete glavnom gradu Budimpešti te uživanja u šetnji i druženju kroz razne aktivnosti, odmjeriti snage s nekoliko kvalitetnih klubova.

Iza nas je duga i uspješna sezona, stoga, ovi momci su zaslužili kvalitetan odmor i uživanje, ali svakako i da pokažu svoje košarkaško umijeće, istakao je direktor kluba Denis Zjajo.

Povratak je planiran u subotu, 29.06. 2019. godine.

Našem kolektivu želimo dobar provod, da se vrate sa što boljim rezultatima i lijepim uspomenama i ponovo predstave naš klub i grad u najboljem mogućem svijetlu, kao šo su to činili proteklih godina.

 

 

(kk vodopad)

Objava ‘Vodopad’ spreman da ‘preplavi’ Mađarsku – putovanje kao kruna odlične sezone pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement