Connect with us

Jajce

Volonteri jajačkog COD-a na ljetnom kampu u Nürnbergu

Avatar

Published

on

Povodom prijateljstva i saradnje duge punih 10 godina Centar za obrazovanje i druženje Jajce zajedno sa svojim partnerima „Evangelistička Mladež Nurnberg“ organizirali su ljetni kamp za naše volontere  u trajanju od 05. do 12.8.2019 godine.

Mladi Jajca i Nurnberga provest će kvalitetno vrijeme na kreativnim radionicama, izletima i druženjima koje bi trebalo još više učvrstit ovo dugogodišnje prijateljstvo i saradnju.

Domaćini su se potrudili naše volontere dočekati srdačno uz obezbijeđen smještaj, hranu i troškove izleta u usujedne gradove Nurnberga, a naši mladi potrudili su se iznaći novac za transportne troškove do Njemačke organiziravši prodaju kolača, te prikupljajući donacije na čemu ovom prilikom zahvaljuju A&F doo, ThermoFLUX doo, fast food PICOLO, Agencija Jajce, Općina Jajce, kao i našim sugrađanima.

Svečanost obilježavanja desetogodišnjce saradnje održat će se u četvrtak 08.08.2019.godine kojoj će pored volontera prisustvovati i menadžer UG Centar za obrazovanje i druženje, Samir Agić.

Naši učesnici su: Hana Varenikić, Amina Agić, Sandro Tunjić, Barbara Ljubez, Nensi Cerić, Ajla Kurić te njihov tim lider Hana Kunić.

 

 

(cod jajce)

Objava Volonteri jajačkog COD-a na ljetnom kampu u Nürnbergu pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement