Connect with us

BiH

Vozač GRAS-ovog autobusa putniku zatražio kartu, a ovaj ga napao elekt…

Avatar

Published

on

Vozač GRAS-ovog autobusa putniku zatražio kartu, a ovaj ga napao elekt...

Napad na vozača GRAS-a je prijavljen u 22:10 sati, a radi se o vozaču Muhamedu Bektaševiću, koji je upravljao autobusom 301 na liniji br. 49 Ilidža – Otes,piše klix.ba.

“Naime, prilikom prijema putnika na prvoj stanici u naselju Otes (u pravcu prema Otesu) vozač je zatražio kartu na pokaz. Međutim, jedan od putnika je pesnicom pokušao udariti vozača, ali se on uspio zaštiti tako da ga je umjesto u lice udario u ruku, a zatim ga je napao elektrošokerom usljed čega je vozač izgubio svijest. Napadač se potom uputio u nepoznatom pravcu, a putnici su pomogli vozaču”, kazali su iz GRAS-a.

Uviđaj su izvršili pripadnici MUP-a KS, a vozaču je ukazana medicinska pomoć i upućen je na kućno liječenje.

“Smatramo da je ovakvo ponašanje za svaku osudu, jer je u konkretnom slučaju dovelo u opasnost živote vozača i putnika. Upućujemo apel građanima da se korektno odnose prema voznom osoblju, te tako i prema korisnicima javnog gradskog prevoza kako bi našim građanima omogućili neometan i bezbijedan prijevoz”, navode iz GRAS-a.

Please follow and like us:

(Srednjabosna.com)

Objava Vozač GRAS-ovog autobusa putniku zatražio kartu, a ovaj ga napao elektrošokerom pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement