Connect with us

Jajce Online

Vrhunac cinizma: Begić & Company žele otići zbog morala i neregula…

Avatar

Published

onNakon današnjih utakmica Lige za prvaka i povratka Zrinjskog na čelo tabele ostavke su, navodno, najavili predsjednik NSBiH Dino Begić, predsjednik Komisije za sudije i suđenje Ibrahim Hasanbegović i direktor takmičenja Elmir Pilav.
Begić je o ostavci obavijestio članove Izvršnog odbora saveza, a u obrazloženju stoji da se žele povući iz moralnih razloga?
 
Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama “ugledni” članovi saveza sumnjaju u nemoralne radnje klubova i članova sudijske organizacije, a problem je, ili to oni tako žele da predstave, “sumnjivi jedanaesterac” koji je Zrinjskom sviran u sudijskoj nadoknadi vremena?!
Jedanaesterac iz Bijeljine bi, kažu, mogao direktno uticati na ishod borbe za prvaka, a ostaje nejasno zašto su ovi članovi NSBiH baš sad odlučili reagirati ako i ptice na grani znaju da se u Premijer ligi BiH neregularnosti dešavaju već godinama.

Informacija je potekla od ljudi bliskih Begiću & Company pa je treba uzeti sa rezervom. Nije to prvi put da čelnik NSBiH igra dvostruku igru zarad dobrih odnosa i podrške.
Nije ovo ni prva najava povlačenja iz strateških razloga, koja se, na žalost, nikad nije desila.
Prema izvoru iz NSBiH ovo je samo providni pokušaj skidanja odgovornosti, a koliko je ova najava ozbiljna ljubitelji nogometa u BiH će saznati u narednim danima.
 
 
 
(Fokus.ba)


The post Vrhunac cinizma: Begić & Company žele otići zbog morala i neregularnosti appeared first on Jajce-Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement