Connect with us

BiH

Vukanović opleo po Dodiku: Ovo je suicid, autodestrukcija, ludilo! R –…

Avatar

Published

on

Vukanović opleo po Dodiku: Ovo je suicid, autodestrukcija, ludilo! R –...

BiH

burna rasprava u nsrs

Na početku današnjeg zasjedanja član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je, između ostalog, rekao: “Goodbye, BiH. Welcome RSexit!”

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Nebojša Vukanović, zastupnik SDS-a u Narodnoj skupštini RS, tokom diskusije na posebnoj sjednici entitetskog parlamenta u vezi sa pitanjem Ustavnog suda Bosne i Hercegovine imao je zanimljivu repliku.

Nakon što je poručio šta misli o Stevandićevom aplaudiranju govoru Milorada Dodika, odnosno njegovim idejama o okretanju ka samostalnosti manjeg bh. entiteta, Vukanović se dotakao i početka govora člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, kao i govora Dodikovog koalicionog partnera Nenada Stevandića.

“Ne igrajte se sa opasnim igrama. Priča o samostalnosti RS je pucanj i ide u Dejton 2. Svaki dobar šahista zna pet poteza unaprijed, koji je vaš sljedeći potez? Da li provocirate strance da krenu u Dejton 2? Ko će nas štitii? Uništavamo RS koja je stvorena. U svaku riječ Dejtona je ugrađena jedna srpska žrtva i po dvije bošnjačke”.

Vukanović je kazao da je lako zvaničnicima sa kućama van BiH, a gdje će narod?

“Vi sjedate u pun autobus bez kočnica i krećete niz provaliju i skočit ćete na prvoj krivini, mi ćemo u provaliju. Dodik ima kuću u Beogradu, Špirić u Beču, a gdje ćemo mi? Pitam vas krajnje ozbiljno, znate li s čim se igrate?”.

Na početku današnjeg zasjedanja član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je, između ostalog, rekao: “Goodbye, BiH. Welcome RSexit!”

Vukanović je imao zanimljiv prevod Dodikove poruke.

Pogledajte govor Vukanovića zbog kojega je upozoren od vodstva NSRS…

[embedded content]

Fokus.ba

Objava Vukanović opleo po Dodiku: Ovo je suicid, autodestrukcija, ludilo! R – Sex – it! pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement