Connect with us

BiH

Za manje od godinu dana: Kako je Dodik postao kum grada Doboja, čak je…

Avatar

Published

on

Da politika i politički odnosi iz temelja mijenjaju statuse određenih osoba najbolje oslikava odnos zvaničnika Doboja prema predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku.

Da politika i politički odnosi iz temelja mijenjaju statuse određenih osoba najbolje oslikava odnos zvaničnika Doboja prema predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku.

Do prije godinu dana Dobojem je vladao Obren Petrović, visokorangirani član SDS-a i veliki politički oponent Milorad Dodika. Ipak, izbori 2018. sve su promijenili. Petrović razočaran stanjem u SDS-u priklonio se Dodiku, što je značilo i promjenu političke klime u Doboju.

Sada je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, koji je u sklopu proslave slave grada Doboja danas ugostio Dodika te ga proglasio za kuma slave.

Za tu namjenu pripremio je i odlikovanje za Dodika, s ljubavlju i uz poštovanje.

Sada je Doboj grad u kojem SNSD i Dodik imaju nesumnjivu podršku, a danas je najavljeno da je za projekte u tom gradu u opticaju čak 700 miliona KM.

Gradonačelnik Jerinić je danas kazao da “današnje prisustvo Dodika daje snagu i pečat da će se i u narednom periodu raditi bolje i više za dobrobit građana Doboja i Republike Srpske”.

Klix.ba

Objava Za manje od godinu dana: Kako je Dodik postao kum grada Doboja, čak je i odlikovan pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement