Connect with us

BiH

Za tri dana Marijinog pakla tri godine zatvora: Ahmet je svoju suprugu…

Avatar

Published

on

Za tri dana Marijinog pakla tri godine zatvora: Ahmet je svoju suprugu tukao, silovao, pekao žaračem i tjerao da jede izmet, a dobio je sramotnu kaznu "jer je otac"

Za tri dana Marijinog pakla tri godine zatvora: Ahmet je svoju suprugu tukao, silovao, pekao žaračem i tjerao da jede izmet, a dobio je sramotnu kaznu "jer je otac"
Cijev od usisivača, improvizovani žarač, izmet, letva sa zabodenim ekserom, makaze za lim – sve ovo upotrijebio je Ahmet Marinković iz Kaluđerice u trodnevnom mučenju i silovanju svoje nevjenčane supruge Marije Ferizović, zbog čega je osuđen na samo tri godine i tri mjeseca zatvora iz kojeg je izašao krajem decembra 2019. godine.

Marinković je nakon toga osuđen na svega tri godine i tri mjeseca robije. Tri godine i tri mjeseca za tri dana iživljavanja nad nesrećnom ženom i to pred djecom, prenosi Blic.

Sramna presuda Drugog osnovnog suda

Ahmet je prvostepenom presudom Drugog osnovnog suda tada osuđen na tri godine i tri mjeseca zatvora zbog krivičnog djela nasilje u porodici.

Na ovu presudu žalbu su uložili i tužilaštvo i odbrana, međutim Apelacioni sud potvrdio je presudu Drugog osnovnog suda, smatrajući da je prvostepeni sud prilikom izbora krivične sankcije “pravilno i potpuno utvrdio sve okolnosti” koje utiču da kazna bude veća ili manja.

Kao olakšavajuću okolnost za Marinkovića sud je uzeo to što ranije nije osuđivan i što je otac dvoje djece. Zanemareno je to što je nesrećnu ženu mučio i nad njom se iživljavao upravo pred njima…

Kao otežavajuću okolnost sud je uzeo to što je bio uporan prilikom izvršenja djela jer je ženu mučio tri dana.

Tokom ta tri dana, po Marijinom svjedočenju, pretrpjela je pakao. Ahmet je načuo da ga je prevarila sa sinom njihovog stanodavca i razjaren time krenuo u svoj krvavi pir. Prvo ju je tukao šipokom od usisivača i motkom, ubadao je makazama i pekao cigarom.

Zatim je nesrećnu djevojku ošišao do glave i napravio improvizovani žarač koji joj je utisnuo na čelo i napravio stravičnu opekotinu. Kada mu to nije bilo dovoljno, dohvatio je dasku sa zabijenim ekserom i počeo da je mlati njom, a ekser se zabio Mariji u koljeno.

– Ošišao me je, šutirao, pikavce je gasio po mojim obrazima. Šipka od usisivača se iskrivila od udaraca, dok je ekser iz letve ostao u mom koljenu. Vrijeđao me je, urlao: “kurvo, nikada nećeš biti prava majka”, a onda je imao sa mnom seksualni odnos koji nisam željela. Uzeo je metalni krug koji je zagrijao i žigosao me na čelu. Sve je to trajalo od 18 sati do zore, kada me je odvukao u kupatilo i urinirao po meni, ispričala je tada Marija Ferizović.

Međutim, ni tu nije bilo kraj njenom paklu. Ahmet je uzeo pelenu od najmlađeg djeteta i natjerao je da jede izmet govoreći joj da je nakon toga više neće maltretirati…

– Međutim, nastavio je da me bije, a onda je poslije nekoliko sati, kada je on obavio nuždu, kašikom uzeo dio svog izmeta i rekao da ako to ne pojedem da će mi razbiti glavu. Snimao je sve telefonom. Ne smem ni da pomislim šta bi bilo da me nisu spasli policajci, rekla je ranije Marija.

“Nisam je ja tukao, to joj je uradio ljubavnik”

Monstrum se na suđenju branio govoreći da je on nije tukao već da je to učinila sama sebi ili da je pretukao ljubavnik. Zahtijevao je i da djeca pripadnu njemu. A zatim je, pored svih užasa koje je učinio nesrećnoj ženii, osuđen na samo tri godine i tri mjeseca zatvora koje je odslužio i na slobodi se našao nekoliko dana pred Novu godinu.

(Srednjabosna.com)

Objava Za tri dana Marijinog pakla tri godine zatvora: Ahmet je svoju suprugu tukao, silovao, pekao žaračem i tjerao da jede izmet, a dobio je sramotnu kaznu “jer je otac” pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement