7.3 C
Jajce
Subota, 24 veljače, 2024
BiH

Zahvaljujući listiću lutrije osvojila vilu vrijednu pet miliona dolara

Stanovnica Velike Britanije Becca Pott nedavno je osvojila ekstravagantnu kuću vrijednu približno 4,75 miliona dolara zahvaljujući kupljenom listiću lutrije koji je koštao samo 10 funti.

Pott i njena porodica, suprug i novorođena beba, sele se iz svog skučenog dvosobnog stana u istočnom Londonu u prostranu vilu sa pet spavaćih soba i četiri kupatila.

Becca je učestvovala u izvlačenju Omaze Million Pound House i bila je sretni dobitnik s tiketom koji je koštao samo 13 dolara, a otkrila je da je porodica zamalo propustila veliku nagradu.

“Moj muž je učestvovao u svakom Omaze Million Pound House izvlačenju prije ovog, ali je nekako zaboravio da se prijavi ovom prilikom. Ali srećom, odlučila sam da kupim paket karata od 10 funti u januaru, a da on nije znao nakon što sam vidjela kuću na televiziji”, rekla je Becca za Jam Press.

Smještena u otmjenoj četvrti u Berkshireu, vila ima pogled na privatni vrt, visoke plafone u cijelom prostoru i vrhunsku kuhinju.

“Kuća je nevjerovatna. Željeli smo da se preselimo na neko veće mjesto otkako se rodila naša ćerka Ava, a sada će imati prvi rođendan u vili”, rekla je Becca.

Nagrada dolazi i s pokrivenim iznosom poreza na imovinu te pravnim taksama, kao i sa 27.100 dolara u gotovini kako bi im se pomoglo da se smjeste.

 

 

(Klix)

The post Zahvaljujući listiću lutrije osvojila vilu vrijednu pet miliona dolara appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Advertisement

Povezane vijesti

Nakon što je na koncertu urinirala po obožavatelju: Uvijek sam pomicala granice u muzici i na pozornici

Jajce Online

Fra Ivica Matić: Čovjek ne smije biti rob materijalnog svijeta

Jajce Online

“Klinac u getu” ponovo je na Trgu Krajine

Jajce Online