Connect with us

BiH

Završena sezona u Neumu

Avatar

Published

on

Završena sezona u Neumu

Od ožujka do svibnja vladao je pesimizam kada se govorilo o ljetnoj sezoni. Međutim, zbog odluka zatvaranja granica Hrvatske i Crne Gore, turizam je u Neumu, gotovo preko noći, procvjetao. Turistički djelatnici u jedinom bosanskohercegovačkom gradu na Jadranu očekivali su crni scenarij, no on se, srećom, nije ostvario.

[embedded content]

Unatoč lošim prognozama kakve su bile na početku, Neumljani na, već sada završenu sezonu, gledaju sa velikim zadovoljstvom. Imali su više posjetitelja nego što su očekivali a te blagodeti neće osjetiti samo ovdje u Neumu već će se osjetiti i u cijeloj Bosni i Hercegovini“.

DRAŽEN OBAD, privatni ugostitelj iz Neuma

„Možemo reći da smo zadovoljni s obzirom da su očekivanja bila ravna nuli. Ove godine možemo čak i reći da smo prešišali prošlu godinu u privatnome sektoru što nije u ovom slučaju, nažalost, slučaj za naše velike hotelijere koji su sami nosioci privrede grada Neuma“.

ANKETA:

ANTONIO, Neum

Dosta je ljudi očekivalo da ništa neće bit’ pa nas je iznenadilo sve ono na vrat-na nos u zadnji tren, pripreme, sve. Ali dobro je, mi smo spremni na sve“.

ZLATAN, Sarajevo

„Sezona je bila intenzivna. Što se mene tiče, ja sam ipak malo izbjegavao gužvu i ostalo s obzirom na pandemiju ali sve u svemu bilo je lijepo“.

FAHRUDIN, Doboj

„Lijepe su plaže. Prilično čiste. Nisu baš ono prljave. Šta mi smeta – manje turista je sad i onda su restorani sve u red zatvoreni i to je onda malo teže za negdje ručat, večerat i tako“.

Iako je ljetna sezona premašila sva očekivanja, jesen i zima veoma su upitni budući da su sva kongresna zbivanja dosada otkazana a upravo su od kongresa jesen i zimu hoteli preživljavali.

Već se pomalo i razmišlja o dočeku Nove godine, a hotelijeri u Neumu očekuju da će sve rezervacije za tu noć biti otkazane. Sada, kad je ljetna sezona završena, valja zimu dobro iskoristi kako bi ovogodišnje gosti ponovno vratili, a nove privukli već slijedeće ljeto na bosanskohercegovačku obalu.

bhrt.ba

Objava Završena sezona u Neumu pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement