Connect with us

Jajce Online

Željezničar ostao bez licence, Radnik iz Bijeljine naredne sezone igra…

Avatar

Published

onFK Radnik naredne sezone igrat će UEFA-inu Evropsku ligu nakon što Drugostepena komisija za licenciranje Nogometnog saveza BiH i zvanično nije izdala licencu FK Željezničar, potvrđeno je na Facebook stranici kluba iz Bijeljine.

Drugostepena komisija za licenciranje NSBiH potvrdila je nedavnu odluku Prvestepene komisije koja zbog neizmirenih obaveza prema bivšem treneru Slavki Petroviću nije izdala licencu Željezničaru za nastup u Evropi naredne godine.
Plavi su četiri dana zakasnili s uplatom otpremnine na ime otkaza koji je uručen Slavki Petroviću, a zbog toga naredne godine nemaju pravo nastupa u Evropi i umjesto njih BiH će u Evropskoj ligi predstavljati Radnik iz Bijeljine.

Radnik je nedavno završenu sezonu Premijer lige BiH završio na petom mjestu, a oni su na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavili da će naredne godine igrati u ovom evropskom takmičenju.

(klix)
Objava Željezničar ostao bez licence, Radnik iz Bijeljine naredne sezone igra Evropsku ligu pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement