Connect with us

Jajce Online

Zeljković i ostali ne odustaju od smjene predsjednika FSRS: Upućen nov…

Jajce Online

Published

on

Šest članova Izvršnog odbora FSRS ne odustaje od promjene vlasti u Savezu te su tako danas predali novi zahtjev za održavanje vanredne sjednice IO-a na kojoj bi trebalo da se zakaže vanredna sjednica Skupštine FSRS.

Šest članova Izvršnog odbora FSRS ne odustaje od promjene vlasti u Savezu te su tako danas predali novi zahtjev za održavanje vanredne sjednice IO-a na kojoj bi trebalo da se zakaže vanredna sjednica Skupštine FSRS.

Ukoliko uspiju u svojoj namjeri onda bi trebalo da se raspravlja o povjerenju Miletu Kovačeviću, predsjedniku Fudbalskog saveza RS, pišu Nezavisne.

Prije nekoliko dana je održana vanredna sjednica IO FSRS, ali ništa konkretno se nije desilo. Sada bi situacija mogla da bude drugačija pošto bi IO trebalo da glasa o tome da li će se održati vanredna sjednica Skupštine FSRS, a s obzirom da pomenutih šest članova čini većinu takav ishod je realan.

Šest od 10 članova ovog tjela jučer je potpisalo novi zahtjev i pozivaju se na član 36. stav 1 Statuta FSRS. Kako nam je rečeno ukoliko dođe do sazivanja vanredne sjednice Skupštine FSRS jedina tačka dnevnog reda će ostati već ranije planirana: “Razrješenje predsjednika FSRS”.

Jedan od potpisnika ovog zahtjeva je Vico Zeljković, predsjednik FK Borac, a ujedno i prvi čovjek Područnog Fudbalskog saveza (PFS) Banja Luka. Podsjetimo, on je prošle godine odnio ubjedljivu pobjedu u izboru za predsjednika PFS Banja Luka.

Njegova desna ruka u nastojanjima da dođe do promjena na vrhu Saveza je Petar Jelić, a ako je suditi prema skupljenim potpisima članova Skupštine FSRS veliko je nezadovoljstvo radom aktuelnih čelnika i u ostalim Područnim savezima.

Dodajmo da su čelnici FSRS nedavno odbili zahtjev 43 delegata Skupštine za sazivanje vanredne sjednice ovog tjela zbog nepravilnosti. Sada su, čini se, ispravljene sve nepravilosti i vanredna sjednica IO-a bi trebalo da bude zakazana najkasnije sedam dana od podnošenja zahtjeva.

Tada bi trebalo da bude poznato da li će i kada biti zakazana vanredna sjednica Skupštine FSRS.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Zeljković i ostali ne odustaju od smjene predsjednika FSRS: Upućen novi zahtjev za održavanje sjednice pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement
The location could not be found.