Connect with us

BiH

Ženi sa ramena otrgnuo torbu u kojoj je bilo 300.000 KM!?

Avatar

Published

on

Bijeljinska policija je rasvjetlila tešku krađu koja se desila 28. marta kada je radnica jednog preduzeća prijavila da joj je ukradena torta u kojoj se nalazilo 300.000 KM, javljaju Nezavisne novine.

Naime, od strane radnice pravnog lica Policijska stanica Bijeljina, 28. marta oko 9 časova zaprimila je prijavu da je sa njenog ramena otrgnuta torba u kojoj se je nalazila veća količina novca. Po izjavi oštećenih ukraden je novac u iznosu većem od 300.000 KM.

“Uviđajem je utvrđeno je, da je u ulici Meše Selimovića u Bijeljini od radnice pravnog lica otuđena torba u kojoj se je nalazila veća količina novca. Po izjavi oštećene torbu je otuđilo NN muško lice koji se je nakon izvršenja djela udaljio u nepoznatom pravcu”, saopšteno je iz PU Bijeljina.

Radnici Sektora kriminalističke policije PU Bijeljina identifikovali su izvršioce ovog djela, koje su pronašli i uhapsili.

Izvještaj je podnesen protiv tri lica M.T. koji se nalazi u bjegstvu, te lica D.B. i S.S. koji su uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Biejljini.

Okružni sud u Bijeljini licima D.B. i S.S. odredio je jednomjesečni pritvor zbog počinjenog krivičnog djela ” Teška krađa”.

Objava Ženi sa ramena otrgnuo torbu u kojoj je bilo 300.000 KM!? pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement