Connect with us

BiH

Zeničanin satima bio zaglavljen u liftu

Avatar

Published

on

Zbog greške u najavi isključenja struje u njegovoj zgradi, Zeničanin Bilal Isaković 10. juna je ostao zaglavljen nekoliko sati u liftu, a nisu mu mogli pomoći ni vatrogasci.

– Najavljeno je da će struje nestati u 11 sati, obaviješteni smo o tome uredno, ali došlo je do greške, pa su struju isključili u 8.30. Kada je nestalo struje, bio sam u liftu i zaglavio se između devetog i desetog sprata. Bio sam bespomoćan i zarobljen na međuspratovima, gubio sam zrak i osjećao nesvjesticu – priča nam Isaković.

Uzaludno je, dodaje, dozivao pomoć. Zatim je pozvao vatrogasce, a o svemu je odmah obavijestio i nadležne u „Elektrodistribuciji“ Zenica.

– Vatrogasci su samo uspjeli otvoriti vrata lifta, da bih imao zraka. Nisu me mogli izvući jer je bilo usko. Hvala momcima iz „Mervana“ koji su ručno podigli lift, jer iz „Elektrodistribucije“ nisu željeli uključiti struju uz izgovor da su najavili nestanak struje – govori Isaković, koji je potražio i ljekarsku pomoć, a planira i tužiti „Elektrodistribuciju“ zbog ovog propusta.

 

 

(avaz)

Objava Zeničanin satima bio zaglavljen u liftu pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement