Connect with us

Jajce Online

Zijad Žuna: Izišla radna verzija naslovnice knjige-bestselera ‘Zvijezd…

Avatar

Published

on

Iz štampe je izišla radna verzija naslovnice knjige-bestselera ,,Zvijezde na kapiji, novinara Zijada Žune iz Jajca sa adresom boravka u njemačkom gradu Hamburgu.

U toku ove godine bit će predstavljena na tržištu Bosne i Hercegovine, ali i cijelog Balkana. Biće objavljeno 150 priča najvećih muzičkih zvijezda svijeta rađenih prije intervjua u toku i poslije.

Jako je zanimljiva i čita se u dahu, a biće ilustrovana sa oko 600 ekskluzivnih fotografija. To je prva knjiga takve vrste u svijetu i po mišljenju mnogih muzičkih kritičara, brzo će postati bestseler.

-Na zidu se nalazi desetak priča iz knjige koje možete pročitati,a u njoj će se pojaviti najveće muzičke zvijezde svijeta kao sto su BB King, Eric Clapton, Jim Vaughan, Albert Lee, Whitney Houston, Ken Hensley, Uriah Heep, Deep Purple, Joe Bonamassa Beth Hardt, Rolling Stones, Joe Cocker, Status Quo, Steve Moors, Walter Trout, Carlos Santana, Rod Stewart,Eros Ramazzotti,Giana Nanini, Gary Moore, Ringo Star, Paul ,McCartney Jef Back, ZZ Top,Jonny Lang,Tom Jones The Animals, Robert Gray, John Mayer, Mick Jager, Jonny Mayall, Phill Collins, Van Morrison i mnoge druge muzičke legende. Jednom riječju- ikone svjetske muzike – navodi Žuna.

Radna verzija naslovnice uradio je Isa Šarić, dizajner Visual marketing i sami marketing.

 

 

(Jajce Online)

Objava Zijad Žuna: Izišla radna verzija naslovnice knjige-bestselera ‘Zvijezde na kapiji’ pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement