Connect with us

BiH

Zmaju pozlilo u pritvoru, završio na infuziji

Jajce Online

Published

on

Zmaju pozlilo u pritvoru, završio na infuziji

Rialiti učesnik Ilija Grahovac, poznat kao Zmaj od Šipova, kojem se sudi za nanošenje tjelesnih povreda, nakon štraka glađu u zatvoru, isrpljen je i završio je na infuziji, potvrdio je za “Nezavisne” Duško Tomić, njegov advokat.

Podsjetimo, on je od 4. septembra u pritvoru KPZ Banjaluka zbog neodazivanja na ročište u Osnovnom sudu Mrkonjić Grad, gdje mu se sudi za nanošenje tjelesnih povreda i od prvog dana pritvora, započeo je štrajk glađu.

Kako je Tomić potvrdio, javljeno mu je da je njegov branjenik iznemogao i da mu je u zatvoru pružena medicinska pomoć jer je danima odbijao hranu i vodu, ali on i dalje ne odustaje od štajka.

“Krenuo sam da ga vidim, javljeno mi je da mu je loše. Za danas je zakazan novi pretres u Osnovnom sudu u Mrkonjić Gradu u 11 časova i ukoliko bude u stanju Zmaj će doći. Ja ću ga savjetovati da uđe u sudnicu i tražiću da mu se ukine pritvor kao i da se zamijeni sudija”, rekao je Tomić.

Naveo je i da će se solidarisati sa Zmajem i ukoliko bude želio ostati na hodniku i ne prisustvovati suđenju, jer ima pravo da odbija suđenje i da traži izmjenu sudije.

U tom slučaju, kako kaže ni on neće ući, ali će mu svakako sugerisati da prisustvuje pretresu.

Zmaju se inače sudi za napad na osobu koja je nožem ubola njegovu kravu.

“On je branio kravu, a radi se o lakšim povredama tog lica koje je inače izjavilo  da ne traži njegovu odgovornost. Smatram da nema elemenata za pritvor i tražićemo drugog sudiju”, rekao je Tomić.

 

 

(nezavisne)

Objava Zmaju pozlilo u pritvoru, završio na infuziji pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement