15.1 C
Jajce
Četvrtak, 8 lipnja, 2023
Hrvatska Jajce Središnja Bosna

Županijska turistička zajednica na turističkom sajmu “Place 2 Go” u Zagrebu

Turistička zajednica SBK/KSB na Međunarodnom turističkom sajmu u Zagrebu
Turistička zajednica SBK/KSB predstavlja turističku ponudu Srednje Bosne na 10. godini. na međunarodni turistički sajam Place2Go koji se od danas održava u Zagrebu, 24. do 26. ožujka.
Ukupna turistička ponuda Bosne i Hercegovine ove godine predstavljena je na jednom mjestu, gdje pored TZ SBK/KSB, svoje ponude i usluge predstavljaju Turistička zajednica Kantona Sarajevo, Turistička zajednica Tuzlanskog kantona, te Turistička zajednica Hrrcegovačko-neretvanskog kantona.
U okviru zajedničkog štanda pored Turističke zajednice SBK/KSB i Ministarstva privrede SBK/CSB, zastupljeni su JU Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala Grada Jajca, Turistička zajednica Jajce te hotel Adriale iz Kreševa.
Direktor Turističke zajednice SBK/KSB istakao je da je učešće na sajmovima sa privrednim subjektima iz Srednjobosanskog kantona već uspostavljena praksa.
“Također, koristimo ovu priliku i da putem prospektih materijala predstavimo sve najvažnije i najatraktivnije turističke potencijale Srednje Bosne”, kazao je Matošević.
Naglasio je i da je R. Hrvatska je jedno od najemotivnijih tržišta u središnjoj Bosni, a sudjelovanje na međunarodnom turističkom sajmu Place2Go od iznimne je važnosti.
Učešće na međunarodnom sajmu financijski

je podržalo Ministarstvo privrede SBK/KSB.

Povezane vijesti

21. Kup Dražena Petrovića osvojili domaćini

Glavni Urednik

Izbori 2022: Jajce među najbrojnijim općinama za glasovanje izvan BiH. SIP odbio 10749 prijava.

Glavni Urednik

Zoran Milanović dolazi u Jajce na obljetnicu akcije Maestral, potvrđeno iz udruge “13.rujan”

Glavni Urednik