Connect with us

Jajce Online

Zvijezda 09 predstavila osam pojačanja, očekuje se dolazak fudbalera i…

Avatar

Published

on

Zvijezda 09 predstavila je osam novih fudbalera koje je angažovala u zimskom prelaznom roku, a cilj kluba iz Etno sela Stanišić je opstanak u Premijer ligi BiH.

Zvijezda 09 predstavila je osam novih fudbalera koje je angažovala u zimskom prelaznom roku, a cilj kluba iz Etno sela Stanišić je opstanak u Premijer ligi BiH.

U zimskom prelaznom roku Zvijezda 09 je angažovala Edina Murgu, Milivoja Lazića, Nermina Haljetu, Nikolu Jankovića, Petra Tešića, Antonija Vidovića, Krstana Bunića i Ajuru Emmanuel.

Zvijezda 09 je angažovala i novog sportskog direktora, Pericu Đorđevića, koji je rezimirao dosadašnji rad.

“Poslije nepunih mjesec provedenih na pripremama Zvijezde, doveli smo osam pojačanja. Mislim da s njima imamo bolji kvalitet, kao i konkurenciju u cijeloj ekipi. Cilj koji smo zadali je opstanak. To je svima poznato, Poslije ovog rada do sada, možemo biti više nego zadovoljni i biti sigurni da ovi momci mogu izboriti opstanak”, rekao je Đorđević:

“Očekujemo još jedno pojačanje, koje treba da dođe iz Nigerije. Zbog papire i procedura oko vize, još nije stigao. S tim igračem mi ćemo zaključiti prelazni rok. Sve ostalo je pozitivno. Počevši od uslova ovdje, utakmica koje smo igrali… Želio bih naglasiti da smo iz akademije kluba dobili nekoliko dječaka koji mogu konkurisati za prvu ekipu. Javnost će biti upoznata sa nekoliko njih, koji su jako talentovani”.

PREMIJER LIGA BIH

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Zvijezda 09 predstavila osam pojačanja, očekuje se dolazak fudbalera iz Nigerije pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement